Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Fruit Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Pastry
-
sugar3 oz
-
unsalted butter cubed (1 in.)4 oz
-
large egg1
-
all-purpose flour8 oz
-
salt1 pinch
-
vanilla sugar1 tsp
Filling
-
lemon1
-
sugar4 oz
-
whole milk7 oz
-
large eggs2
-
egg yolk from a large egg1
-
corn starch1 oz
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
raspberries3 ½ oz
-
strawberries sliced2 oz
-
2 oz canned peachesfresh peaches2 oz
-
fresh pineapple diced2 oz
-
kiwis sliced2 oz
-
fresh blueberries1 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.5 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1231.5 kJ /
294.3 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
35 Min
Orange Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Apple Tart (TM6)
1 Std.
Fresh Orange Juice
5 Min
Slow Cooked Corn
40 Min
Nectarine Smoothie
5 Min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 Min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 Std. 20 Min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Keine Bewertungen
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 Min
Chocolate Covered Pound Cake
1 Std. 30 Min