Urządzenia i Akcesoria
味噌蛋包湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
水1500 克
-
昆布4 克
-
蛋6 顆
-
香油
-
烹大師鰹魚粉1 茶匙
-
味噌50 克
-
青蔥 切蔥花1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
435.1 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
415.2 kJ /
99.2 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品.蒸膳美
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan