Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 克 水
- 4 克 昆布
- 6 顆 蛋
- 香油
- 1 茶匙 烹大師鰹魚粉
- 50 克 味噌
- 1 支 青蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 415.2 kJ / 99.2 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 435.1 mg