Urządzenia i Akcesoria
Almond Pulp Galette with Tomatoes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 slices
Składniki
Dough
-
all-purpose flour140 g
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)115 g
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, frozen70 g
-
large egg1
-
ice cold water as needed2 - 3 tbsp
Herbed Cheese Filling
-
lemon½
-
170 g ricotta cheese, crumbledgoat's cheese crumbled170 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
mixed herbs, dried thyme, rosemary, chives1 tbsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Roasted Tomatoes
-
cherry heirloom tomatoes450 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
black pepper, ground to taste⅛ tsp
Assembly
-
extra virgin olive oil to brush
-
everything bagel seasoning
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
348 mg
Białko
10 g
Kalorie
925 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
No Waste
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1 godz.
Lemon Poppy Seed Loaf
1 godz. 10 min
Spiced Almond Milk
15 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Greek Fava dip
50 min
Pistachio Butter
5 min
Pumpkin in Piloncillo Syrup
1 godz. 25 min
Chocolate Peanut Butter Tiramisu
15 min
Cold cut pork sausage
1 godz. 30 min
Amaretti
35 min
Lemon Poppy Seed Loaf
1 godz. 10 min
Pumpkin Pancakes with Praline Maple Syrup
35 min