Urządzenia i Akcesoria
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
whole wheat flour plus extra to dust10 oz
-
baking powder2 ½ tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
plain yogurt high protein (see Tip)9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
272.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
757.5 kJ /
181.3 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Date Dip
5 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Brak ocen
Fudge Brownies
50 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 godz. 55 min
Steamed Egg Cups
20 min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min