Urządzenia i Akcesoria
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
whole wheat flour plus extra to dust10 oz
-
baking powder2 ½ tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
plain yogurt high protein (see Tip)9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
272.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
757.5 kJ /
181.3 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Chocolate Cake
Brak ocen
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 min
Coconut Dhal
25 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Five-Seed Bread
1 godz. 50 min
Protein Boosted Banana Bread
2 godz.
Creamy Mango Ice Cream
2 godz. 20 min
Boosted Breakfast Muffins
1 godz.
Peanut Butter Kiss Cookies
40 min
ABC muffins
40 min