Urządzenia i Akcesoria
Pickled Watermelon Rind
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 jars
Składniki
-
water16 oz
-
vinegar12 oz
-
sugar12 oz
-
ginger peeled, thinly sliced1 inch
-
salt2 ½ oz
-
cinnamon sticks3
-
whole cloves1 tsp
-
whole black peppercorns1 tsp
-
whole watermelon medium size (approx. 6-7 lbs)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
9168.9 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
1983.3 kJ /
474 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
117.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Black Tahini
20 min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 godz. 5 min
Beet Vinaigrette
15 min
Orange Peel Marmalade
5 godz. 30 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Coconut Cucumber Cooler
2 godz. 10 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1 godz. 30 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 min
Cucumber Yogurt Dressing
5 min