Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Pizza
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 oz
-
water room temperature7 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
active dry yeast (2 ¼ tsp)1 packet/envelope
-
bread flour14 oz
-
salt1 tsp
Topping and Baking
-
zucchini ends removed3 ½ oz
-
red onion halved vertically (1 small onion)4 oz
-
white button mushrooms whole, stem removed (5-6 mushrooms)3 oz
-
yellow bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed3 ½ oz
-
red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed3 ½ oz
-
canned chopped tomatoes drained10 oz
-
shredded mozzarella (see Tip)7 oz
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
696 mg
Białko
24 g
Kalorie
2496 kJ /
596 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
Shrimp Scampi
40 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Red Mole Chicken Enchiladas
1 godz.
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Quick Refried Beans
20 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min