Urządzenia i Akcesoria
Sardine Sandwich Spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
12 oz
Składniki
-
Gouda cheese cut into pieces (approx. 1 ¼ in.)2 oz
-
canned sardines in oil drained (approx. 2.8 oz direct weight)4 - 5 oz
-
salted butter4 ½ oz
-
shallot halved1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
paprika¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 oz
Sód
333.8 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
916.1 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Mashed Potato Monsters
3 godz. 5 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Steamed Button Mushrooms
35 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Egg Salad
30 min
Egg Drop Soup
45 min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 godz.
Spicy Asian Snow Peas
25 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Creamed Spinach
30 min