Urządzenia i Akcesoria
菌菇烩饭
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
新鲜香菇 切约0.5厘米丁40 克
-
蘑菇 切约0.5厘米丁40 克
-
蟹味菇 切约0.5厘米丁40 克
-
新鲜羊肚菌 切约0.5厘米丁40 克
-
水300 克
-
蚝油10 克
-
生抽10 克
-
糖3 克
-
短粳米 洗净沥干后约重340克250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
221.2 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1586.3 kJ /
379.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
70.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
米饭最美味
5 Przepisów
Chiny
Chiny