菌菇烩饭

菌菇烩饭

2.8 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 人份

Składniki

  • 20 克
  • 新鲜香菇 切约0.5厘米丁
    40 克
  • 蘑菇 切约0.5厘米丁
    40 克
  • 蟹味菇 切约0.5厘米丁
    40 克
  • 新鲜羊肚菌 切约0.5厘米丁
    40 克
  • 300 克
  • 蚝油
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 3 克
  • 短粳米 洗净沥干后约重340克
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 221.2 mg
Białko 7.4 g
Kalorie 1586.3 kJ / 379.1 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 70.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...