意大利宽面炒牛肝菌菇

意大利宽面炒牛肝菌菇

4.0 5 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 新鲜欧芹 只取叶子
    20 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 特级初榨橄榄油
    50 克
  • 新鲜牛肝菌 切片
    100 克
    30 克 干燥牛肝菌, 切片
  • 1 ¼ 茶匙
  • 新鲜白蘑菇 切片
    100 克
  • 1200 克
  • 意大利宽面 (长型意大利面)
    300 克
  • 现磨黑胡椒粉 适量
    1 - 2 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11 g
Kalorie 1599 kJ / 382 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 5.6 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...