![No Starter Sourdough Bread No Starter Sourdough Bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/106d4b815af1a974bdf953e6196b88f6/Derivates/9bb5f2cb32bbd22fa73e56a289885e52edf50226.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 - 17 oz bread flour, divided, plus extra to dust
- ¼ tsp active dry yeast
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 12 oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 589.9 kJ / 141 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 28.3 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 244.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wonderful White Bread
5h
Pretzel Bread
2小时
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min
Strawberry Shortcakes
45 分钟
Gingerbread Mousse Phyllo Cups
1小时
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Peach Cobbler
2小时 35 分钟
Molten Lava Cake
45 分钟
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5hod. 20min
Venezia Bread
11 Std.
Beignets
3 Std.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min