Urządzenia i Akcesoria
Focaccia with Rosemary and Honey
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 pieces
Składniki
Dough
-
water13 ½ oz
-
bread flour22 oz
-
1 oz fresh yeastdried instant yeast5 tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
Topping
-
extra virgin olive oil3 oz
-
water3 tbsp
-
3 oz agave, plus extra to drizzlehoney plus extra to drizzle3 oz
-
salt1 ½ tsp
-
dried chili flakes (opcjonalnie)1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, to sprinkle2 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
374 mg
Białko
8 g
Kalorie
1042 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min
Herbed Spiral Rolls
35 min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Kringle
2 godz. 30 min
Sourdough Bread
23 godz.
Quick Flatbreads
20 min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3 godz. 5 min
Sandwich Bread
3 godz.
Potato Rolls
3 godz. 25 min
Brioche
8 godz.
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min
Almond Biscotti
1 godz. 50 min