Urządzenia i Akcesoria
Focaccia with Rosemary and Honey
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 pieces
Składniki
Dough
-
water13 ½ oz
-
bread flour22 oz
-
1 oz fresh yeastdried instant yeast5 tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
Topping
-
extra virgin olive oil3 oz
-
water3 tbsp
-
3 oz agave, plus extra to drizzlehoney plus extra to drizzle3 oz
-
salt1 ½ tsp
-
dried chili flakes (opcjonalnie)1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, to sprinkle2 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
374 mg
Białko
8 g
Kalorie
1042 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pancakes and Waffles
40 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1 godz. 30 min
Pizza Dough
1 godz.
Apple Tart
1 godz.
Mamé's Cake (Pineapple Almond Cake)
40 min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35 min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min
Apple Pie
3 godz. 30 min
Custard (TM5 Metric)
15 min
Breakfast Scones
30 min
Cheese Biscuits
20 min