Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 oz water
- non-stick cooking spray
- 6 large eggs, cold (see Tip)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- fresh chives, to garnish
- toast, to serve
- bacon, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 530 mg
Alternatywne przepisy
Poached Eggs
25 Min
Ground Meat
35 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Potato Pancakes
45 Min
Fluffy Baked Omelet
35 min
Steamed Corn on the Cob
25 Min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 Min
Vanilla Steamer
5 min
Steamed Scrambled Eggs
30 Min
Three Egg French Omelet
30 Min
Steamed Chicken Breasts
30 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min