![Light Browning Onions and Garlic Light Browning Onions and Garlic](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70819063-abfb-47d5-b7a8-e7dc2ac4eac5/Derivates/c6cf707e-45c4-4eef-b3cc-c1c107609106.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
1
oz oil (see Variation)
lub 1 oz extra virgin olive oil (see Variation) -
7
oz yellow onions, cut in wedges
lub 7 oz red onions, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Browning Beef Cubes (Medium)
15 Min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Browning 12.5 oz Shallots
Brak ocen
Browning 8.5 oz Shallots
Brak ocen
Browning 7 oz Onions
25 Min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min