Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
1
oz oil (see Variation)
lub 1 oz extra virgin olive oil (see Variation) -
7
oz yellow onions, cut in wedges
lub 7 oz red onions, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Boiled Egg Mode
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Pas d’évaluation
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Pas d’évaluation
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Sautéed onions (200-300 g)
10min