Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 - 17 oz bread flour, divided, plus extra to dust
- ¼ tsp active dry yeast
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 12 oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 589.9 kJ / 141 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 28.3 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 244.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sourdough Baguettes
15 godz.
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
White Bread
6h
Hawaiian Bread Rolls
4 Std. 45 Min
Banana Cream Pie
4h 15min
Mushroom Risotto
30min
Cinnamon and Date Twist
50min
Venezia Bread
11 Std.
Rustic bread
2h
Sourdough Pretzel Bread
7 Std. 20 Min
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min