Urządzenia i Akcesoria
Guirlache Nougat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 Stücke
Składniki
-
Öl zum Einfetten
-
Mandeln, geröstet, ungesalzen250 g
-
Zucker250 g
-
Wasser1070 g
-
Butter kalt, in einem Stück (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Essig50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
65 mg
Białko
3 g
Kalorie
566 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Haselnuss-Kaffee-Kugeln
50 min
Espresso-Karamell-Sauce
45 min
Dalgona Kaffee
10 min
Butter, selbst gemacht
10 min
Italienische Ciabattas
4 godz. 30 min
Zitronen-Ingwer-Jellys
1 godz. 30 min
Montélimar-Nougat
3 godz. 30 min
Rum-Zimt-Trüffel
1 godz. 15 min
Mantecados (Spanisches Schmalzgebäck)
2 godz.
Flüssiges Karamell
35 min
Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)
55 min
Erdnuss-Toffee-Kugeln
1 godz.