Urządzenia i Akcesoria
Nektarinen-Holunder-Eis
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 12 godz.
4 Portionen
Składniki
Nektarinenkompott
-
Nektarinen reif, in Stücken300 g
-
Kandiszucker braun10 g
-
Wasser50 g
Nektarinen-Holunder-Eis
-
Zucker40 g
-
Nektarinen reif, in Stücken150 g
-
Holunderbeersaft30 g
-
Holunderblütensirup (siehe Tipp)1 TL
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt100 g
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Der Sommer schmeckt
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Nougat-Marzipan-Eis
11 godz. 20 min
Himbeer-Sahne-Eis
10 godz. 35 min
Kokos-Eis
10 godz. 20 min
Mandel-Eis mit Brownies
11 godz.
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2 godz. 30 min
Buchweizen-Biskuit-Torte mit Himbeeren und Heidelbeeren
5 godz.
Aprikosen-Zitronen-Limonade
2 godz. 30 min
Erdbeer-Eis
12 godz. 30 min
Himbeer-Softeis
10 min
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 min
Mangoeis
10 min
Omas-Lukullus-Brombeer-Becher
2 godz. 45 min