Urządzenia i Akcesoria
Mandel-Kirsch-Bällchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
20 Stück
Składniki
-
300 g MandelmehlMandeln, blanchiert gemahlen300 g
-
Eiweiß3
-
Zucker200 g
-
Bittermandelaroma1 TL
-
Sauerkirschen abgetropft20
-
Mandeln, gehobelt50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
7 mg
Białko
4 g
Kalorie
646 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Domino-Käsekuchen
6 godz. 30 min
Milchreiskuchen mit Apfel-Walnuss-Kruste
12 godz.
Ofenhähnchen mit Mango-Zucchini-Sauce
35 min
Carina-Kuchen
2 godz. 30 min
Holländische Kirschtorte
2 godz. 30 min
Pistazien-Mini-Gugelhupfe
1 godz.
Marzipan-Mohn-Torte
5 godz.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 godz. 30 min
Milchreiskuchen
3 godz.
Omas bester Mohnkuchen
1 godz.
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3 godz. 30 min
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3 godz. 30 min