Urządzenia i Akcesoria
Gefüllte Laugenstangen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 Portionen
Składniki
-
Laugenstangen6
-
Bergkäse in Stücken150 g
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Gewürzgurken in Stücken100 g
-
Fleischwurst (z. B. Lyoner) in Stücken300 g
-
Eier hartgekocht, in Stücken2
-
Schnittlauch in feinen Röllchen1 Bund
-
süßer Senf1 geh. TL
-
Senf1 TL
-
Frischkäse80 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
936 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2021
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kirschtaschen
1 godz.
Sauerkrauttaler
2 godz. 20 min
Käse-Cracker mit Radieschen-Dip
1 godz. 30 min
Küken-Käse-Bällchen
20 min
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2 godz.
Käseecken
2 godz. 30 min
Pfefferlinge
1 godz.
Mini-Zwiebel-Kuchen
35 min
Laugen-Cupcakes mit Obatzter
2 godz. 15 min
Knusperstangen
1 godz.
Flammkuchen-Toast
20 min
Flammkuchen-Brezeln
50 min