Urządzenia i Akcesoria
Mandel Petit Fours
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
30 Stück
Składniki
-
Mandeln, blanchiert500 g
-
brauner Zucker250 g
-
Eier2
-
Eiweiß1
-
Mandeln, gehobelt zum Wälzen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
12 mg
Białko
4 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Oma Lenas Grießkuchen
3 godz.
Mohn-Beeren-Kuchen mit Streuseln
2 godz.
Haselnuss-Kaffee-Kugeln
50 min
Omas bester Mohnkuchen
1 godz.
Quark-Nuss-Stollen
2 godz. 30 min
Kokos-Mandel-Plätzchen
1 godz.
Strohhütchen
1 godz. 45 min
Rosinenhappen
40 min
Gebranntes Mandelspritzgebäck
1 godz.
Dreh-dich-um-Kuchen
1 godz. 50 min
Knusperkugeln
3 godz. 15 min
Lemon Crinkle Cookies
2 godz. 45 min