
Urządzenia i Akcesoria
Weißbrot-Lachs-Rolle
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 Scheiben
Składniki
Teig
-
Eier getrennt4
-
Salz1 TL
-
Weizenmehl Type 55070 g
-
Speisestärke15 g
-
Backpulver½ TL
-
Kurkuma½ TL
-
Dill lang5 - 6 Stängel
-
Paniermehl zum Bestreuen
-
Wasser zum Bestreichen
Füllung und Fertigstellung
-
Dill abgezupft20 g
-
Frischkäse200 g
-
Quark200 g
-
Sahne-Meerrettich50 g
-
Senf, mittelscharf10 g
-
Honig20 g
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Babyspinat, frisch50 g
-
Räucherlachs in Scheiben300 g
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Kalorie
138 kcal /
580 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
562 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Brottorten
6 Przepisów
Niemcy
Niemcy