Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo (8 g)
- 20 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 cucharada de comino en grano
- 150 g de leche desnatada
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 191.2 mg
Alternatywne przepisy
Pan blanco
3sa 10 dk
Brioche relleno de jamón y queso
45 Min
Panecillos de agua
2h
Almendras con cobertura de chocolate blanco y coco
40min
Pan al vapor
2 godz. 25 min
Muffins ingleses rellenos de crema
1 godz. 20 min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Palitos crujientes con semillas
30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12u. 30min
Panecillos artesanos
1h 30min
Panecillos tiernos para desayuno
2 godz. 20 min