Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo (8 g)
- 20 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 cucharada de comino en grano
- 150 g de leche desnatada
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 191.2 mg
Alternatywne przepisy
Panecillos tiernos para desayuno
2u. 20min
Pan de agua
3 Std.
Focaccinas
3 Std. 30 Min
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Tayín de ternera con arroz especiado y mini pasteles de pistacho
1h 30min
Bagels con jamón y tomate
1 Std. 10 Min
Masa de pan básica
1h
Volcanes de limón al curry
3 Std.
Panecillos de agua
2h
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10 min
Pan al vapor
2 Std. 25 Min
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.