Urządzenia i Akcesoria
芒果叁峇烤鱼
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
非洲鱼 (一尾约500克),洗净,去鳞去鳃并清除内脏 (参考贴士)2 尾
-
盐2 ½ 茶匙
-
青柠 只取汁1 粒
-
青芒果 去皮,去籽,切半250 克
-
小红葱30 克
-
蒜瓣15 克
-
长辣椒 切半60 克
-
红指天椒20 克
-
红番茄 一切四块1 个
-
峇拉煎1 茶匙
-
鸡精粉½ 茶匙
-
糖1 汤匙
-
食油 额外准备刷锅用20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1673 mg
Białko
82 g
Kalorie
2851 kJ /
682 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
海参炖蛋
30 min
豆豉蒸鲜鲍
30 min
红烧带鱼
45 min
蒜薹炒鱿鱼
35 min
炖鱼
45 min
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Brak ocen
自制鱼丸
Brak ocen
糟溜鱼片TM7
Brak ocen
荠菜蘑菇烩鱼片
25 min
家烧带鱼
30 min
白蟹豆腐煲
Brak ocen
三文鱼菌菇烩饭
30 min