蒜蓉粉丝蒸生蚝

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
16 只

Składniki

  • 粉丝 干的
    100 克
  • 浸泡用
    适量
  • 生蚝,新鲜的 带壳约200克1只
    12 - 16 只
  • 蒜头
    100 克
  • 新鲜辣椒 小米辣,可省略
    2 支
  • 100 克
  • 生抽
    40 克
  • 蚝油
    20 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 蒸煮用
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 只

Sód 153.8 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 439.4 kJ / 105 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 9.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...