Urządzenia i Akcesoria
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
16 只
Składniki
-
粉丝 干的100 克
-
水 浸泡用适量
-
生蚝,新鲜的 带壳约200克1只12 - 16 只
-
蒜头100 克
-
新鲜辣椒 小米辣,可省略2 支
-
油100 克
-
生抽40 克
-
蚝油20 克
-
白砂糖5 克
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 只
Sód
153.8 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
439.4 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
专业
24 Przepisy
Chiny
Chiny