Urządzenia i Akcesoria
Przyprawa do potraw z dyni
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 porcji
Składniki
-
8 lasek cynamonu przełamanych na pół
-
4 łyżeczki imbiru, suszonego, mielonego
-
2 gałki muszkatołowe, całe
-
2 łyżeczki ziarna ziela angielskiego
-
12 goździków
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
0.6 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
23.4 kJ /
5.6 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wegańskie zielone curry z tofu
25 min
Dyniowa Chai Latte
20 min
Bezalkoholowy drink cytrynowo-tymiankowy
45 min
Moktajl z niebieską herbatą i marakują
40 min
Dyniowe bułeczki (Thermomix® Nester)
2 godz. 40 min
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM6, TM7)
15 min
Tarta limonkowa (Key Lime Pie)
4 godz.
Tarta z kasztanami, pieczarkami i żurawiną
1 godz. 15 min
Gnocchi dyniowe z kremowym sosem śmietanowym
1 godz.
Muffinki dyniowe z kruszonką
25 min
Mini panettone (Thermomix® Nester)
3 godz. 30 min