Urządzenia i Akcesoria
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
water1550 g
-
onions cut into quarters100 g
-
oil20 g
-
lamb shoulder meat in bite-size cubes, fat removed700 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
pepper, freshly ground½ tsp
-
aubergine peeled and cut into slices (2 cm)350 g
-
toasted pine nuts to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43.5 g
Kalorie
2653 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Węglowodany
64.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 godz. 50 min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 godz. 25 min
'Qamar el-din' juice
5 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Garlic dip (toum)
15 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Date Shake
10 min
Carrot Juice
5 min
Moroccan Mint Tea
25 min
Café Au Lait (Coffee with Steamed Milk)
30 min