Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Crab Stack
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
water850 g
-
white jasmine rice70 g
-
jumbo lump crab meat drained, (100 g drained)170 g
-
avocado small (approx. 85 g flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh cilantro leaves, chopped, to garnishmicrogreens to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1109 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brownie Brittle
40 min
Zucchini Soup
Brak ocen
Soy Milk Hot Pot
Brak ocen
Sicilian Prawn Salad
Brak ocen
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Oysters with Lime Granita
15 min
Layered bread
2 godz. 30 min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 godz. 20 min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 min