Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de rabadilla de pollo, cruda (patas, pechuga, cartílago), sin carne.
- 2 cda de vinagre de sidra
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 - 2 diente de ajo
- 20 g de jengibre en rodajas (2 mm)
- 10 g de aceite de oliva
- 1 cdita de cúrcuma en polvo
- hoja de perejil fresco picado, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1200.6 kJ / 287 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 448.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leche de almendras TM6
12h
Yogur Griego TM6
13h
Concentrado de caldo de verdura
50 Min
Caldo de pollo rico en colágeno
12 Std. 10 Min
Leche de coco
10 Min
Leche de cáñamo
30 Min
Chucrut
96 Std.
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 Min
Ghee
2 Std. 10 Min
Queso crema casero
40 Min
Tahini
25 Min
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50 Min