Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 2 truchas, sin escamas, sin víceras, enteras, (aprox. 440 g c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Białko
- 80 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 240 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25min
Huevos duros (4 piezas)
20 Min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Filete de ternera al vapor
Brak ocen
Solomillo de cerdo al vapor (500 g)
30min
Cuartos de pera al vapor (500-800 g) en Varoma
25min
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15 Min
Nabos al vapor (700-1000 g)
40min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min