Urządzenia i Akcesoria
Trucha al vapor (2)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 pieza
Składniki
-
500 g de agua
-
2 truchas, sin escamas, sin víceras, enteras (aprox. 440 g c/u)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
240 mg
Białko
80 g
Kalorie
1708 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Truchas al vapor (4)
20 min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min