Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de avena
- 500 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharadas de miel
- 100 g de aceite de girasol
- 200 g de harina de centeno
- 380 g de harina
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- Wartości odżywcze
- na 8 piezas
- Kalorie
- 13904 kJ / 3320 kcal
- Białko
- 72 g
- Węglowodany
- 488 g
- Tłuszcz
- 112 g
- Błonnik
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Galletas de avena con chocolate
40min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 godz. 50 min
Pan integral de semillas
2 godz. 50 min
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan integral con muesli
4h
Pan de café con pasas
2 godz. 45 min
Pan de maíz (Broa)
2u. 20min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Leche de soya
1h 35min
Galletas energéticas de manzana y canela
50min
Pan integral con linaza
29 godz.