Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de alubias secas
- de agua, para remojar
-
1000
g de caldo de verduras
lub 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 57.5 g
- Sód
- 1260 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Lentejas estofadas
9 Std.
Lentejas marinadas
35 Min
Cocción de garbanzos
12h 55min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 min
Cassoulet de alubias con pesto de nuez en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14óra 40p
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14óra 40p