Urządzenia i Akcesoria
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
hearts of romaine lettuce leaves halved to fit in feeder tube5 oz
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed21 ½ oz
-
walnut oil1 tbsp
-
crumbled blue cheese divided4 oz
-
toasted hazelnuts chopped, divided2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460.9 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Beer Marinade
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Garam Masala
10 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
Southern Black-Eyed Peas
1 godz. 35 min
Pasta Fagioli Soup
40 min