Urządzenia i Akcesoria
古早醃菜心
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
萵筍 (A菜心),約3支,去除外皮及白色粗纖維,切段(5 公分)500 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
糖40 克
-
米醋15 克
-
醬油15 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切圈½ 支
-
香油 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
724.3 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
153 kJ /
36.6 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
切片刨絲神器
19 Przepisów
Tajwan
Tajwan