古早醃菜心

古早醃菜心

1.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 人份

Składniki

  • 萵筍 (A菜心),約3支,去除外皮及白色粗纖維,切段(5 公分)
    500 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 40 克
  • 米醋
    15 克
  • 醬油
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切圈
    ½ 支
  • 香油 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 724.3 mg
Białko 0.7 g
Kalorie 153 kJ / 36.6 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...