Urządzenia i Akcesoria
松柏長青 (涼拌高麗菜)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
8 人份
Składniki
-
高麗菜 切塊(3 公分 x 5 公分,需可入放上蓋寬口處),請勿將葉片分開250 克
-
豆干 切絲100 克
-
新鮮黑木耳 切絲20 克
-
紅辣椒 (大型) 約半根,去籽,切絲7 克
-
蔥 取蔥綠,切絲20
-
冰水
醬汁
-
糖10 克
-
米醋35 克
-
烏醋40 克
-
味醂20 克
-
鹽10 克
-
香油10 克
-
花椒油10 克
-
辣椒油½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
591.3 mg
Białko
8 g
Kalorie
512.8 kJ /
122.6 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
切片刨絲神器
19 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
鮮蝦菠菜咖哩
Keine Bewertungen
松柏長青 (涼拌高麗菜) (TM6)
Keine Bewertungen
蝦米紫菜糙米粥
45 Min
烘烤蔬菜雙薯片
1 Std. 45 Min
美式高麗菜沙拉
Keine Bewertungen
天使紅鍋-天使蝦剁椒魚下巴+花蟹鮑魚+番茄芹菜粥
Keine Bewertungen
清白鍋-香蔥蛋雞+薑絲虱目魚+高麗菜肉粥
1 Std. 5 Min
香椿拌麵線
Keine Bewertungen
泰國香米飯 (1人份)
Keine Bewertungen
粉紅葡萄柚庫司庫司
Keine Bewertungen
黃豆糙米飯
Keine Bewertungen
紙包沙丁魚佐四季豆沙拉
Keine Bewertungen