Urządzenia i Akcesoria
柚香蘿蔔
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
8 人份
Składniki
-
白蘿蔔 去除外皮,縱切成四等份500 克
-
鹽2 茶匙
-
韓國柚子茶(醬)3 大匙
-
米醋2 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
729.8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
242.6 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
切片刨絲神器
19 Przepisów
Tajwan
Tajwan