柚香蘿蔔

柚香蘿蔔

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
8 人份

Składniki

  • 白蘿蔔 去除外皮,縱切成四等份
    500 克
  • 2 茶匙
  • 韓國柚子茶(醬)
    3 大匙
  • 米醋
    2 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 729.8 mg
Białko 0.4 g
Kalorie 242.6 kJ / 58 kcal
Tłuszcz 3.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...