金平炒牛蒡

金平炒牛蒡

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
8 人份

Składniki

  • 牛蒡 約1根,去皮切段(5公分)
    450 克
  • 紅蘿蔔 約半根,切段(5公分)
    80 克
  • 2 茶匙
  • 純芝麻油
    2 茶匙
  • 紅辣椒 (大型) 切圈,約半根
  • 米酒
    20 克
  • 醬油
    25 克
  • 味醂
    25 克
  • 20 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 181.6 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 358 kJ / 85.6 kcal
Tłuszcz 2.6 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 13.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...