金平炒牛蒡
TM5 TM6

金平炒牛蒡

(Brak ocen)

Składniki

  • 450 克 牛蒡 ,約1根,去皮切段(5公分)
  • 80 克 紅蘿蔔 ,約半根,切段(5公分)
  • 2 茶匙 油
  • 2 茶匙 純芝麻油
  • 紅辣椒 (大型) ,切圈,約半根
  • 20 克 米酒
  • 25 克 醬油
  • 25 克 味醂
  • 20 克 糖
  • 1 茶匙 白芝麻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
358 kJ / 85.6 kcal
Białko
1.3 g
Węglowodany
13.7 g
Tłuszcz
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
2.2 g
Sód
181.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy