Urządzenia i Akcesoria
百香南瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 人份
Składniki
-
南瓜 去皮去籽,切塊(5公分寬)600 克
-
鹽2 茶匙
-
百香果果肉 (約3顆百香果)100 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
糖20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
585.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
173.5 kJ /
41.5 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
切片刨絲神器
19 Przepisów
Tajwan
Tajwan