糖醋排骨

糖醋排骨

4.3 20 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 豬小排 切段(約3公分)
    600 克
  • 米酒
    2 茶匙
  • 蛋黃
    1 顆
  • 醬油
    40 克
  • 20 克
  • 太白粉
    1 ½ 大匙
  • 地瓜粉
    3 大匙
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    100 克
  • 切段(約3公分)
    10 克
  • 綜合甜椒 切塊(約3公分)
    200 克
  • 二砂糖
    30 克
  • 白醋
    30 克
  • 50 克
  • 番茄醬
    30 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 29 g
Kalorie 2531 kJ / 605 kcal
Tłuszcz 41 g
Błonnik 1.613 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...