Urządzenia i Akcesoria
排毒水
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
小黃瓜 洗淨,去除頭尾200 克
-
黃檸檬 直徑小於6公分,或對半縱切200 克
-
葡萄柚 (任一種類) 只取果肉,去除白皮1 顆
-
柳橙 只取果肉,去除白皮1 顆
-
薑 去皮,切片30 克
-
新鮮薄荷葉10 片 (葉片)
-
水1500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
18.1 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
263.7 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
切片刨絲神器
19 Przepisów
Tajwan
Tajwan