Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy carrot salad
10min
Beetroot salad
10min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Pas d’évaluation
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Berry liqueur
30min
Pear and blue cheese risotto
30min
Borscht
50min
Sauerkraut salad
10min
Versatile chunky soup
50min