Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Rise Basic Bread
45 min
Garden Green Crêpes
1 godz. 15 min
Ginger spice and white chocolate muffin
35 min
Honey Mustard Salmon en Papillote
40 min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 godz. 10 min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Allergen Free Overnight Oats
8 godz.
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Pork Binagoongan
Brak ocen