Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Corn tortillas
1 godz. 50 min
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Pumpkin Risotto
50 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Porcini mushroom risotto
35 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 godz. 25 min
Huevos Rancheros
45 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min