Ribs Kaldereta

Ribs Kaldereta

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • garlic cloves
    5
  • red onions quartered
    30 g
  • oil
    30 g
  • pork spare ribs cut in pieces (3 cm)
    800 g
  • tomato sauce
    400 g
  • tomato purée (concentrated)
    50 g
  • pork liver pâté
    80 g
  • fish sauce
    30 g
  • dried bay leaves
    3
  • water
    100 g
  • coconut cream
    200 g
  • carrots cubed (2 cm)
    100 g
  • potatoes cubed (2 cm)
    100 g
  • Cheddar cheese grated
    100 g
    100 g cream cheese, cubed (1 cm)
  • red peppers cubed (2 cm)
    100 g
  • green peppers cubed (2 cm)
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 990.9 mg
Białko 29.3 g
Kalorie 2646.7 kJ / 632.6 kcal
Tłuszcz 50.7 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 21.1 g
Węglowodany 14.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...