Urządzenia i Akcesoria
Ribs Kaldereta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
red onions quartered30 g
-
oil30 g
-
pork spare ribs cut in pieces (3 cm)800 g
-
tomato sauce400 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
pork liver pâté80 g
-
fish sauce30 g
-
dried bay leaves3
-
water100 g
-
coconut cream200 g
-
carrots cubed (2 cm)100 g
-
potatoes cubed (2 cm)100 g
-
100 g cream cheese, cubed (1 cm)Cheddar cheese grated100 g
-
red peppers cubed (2 cm)100 g
-
green peppers cubed (2 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
990.9 mg
Białko
29.3 g
Kalorie
2646.7 kJ /
632.6 kcal
Tłuszcz
50.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
21.1 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hakka Yong Tau Foo Soup
1 godz. 20 min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Brak ocen
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Couscous with Lamb and Vegetables
Brak ocen
Shrimp Scampi
40 min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Souffle pancakes with berries
40 min
Steamed chocolate flan cake
2 godz. 40 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Brak ocen
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 min
Begedil Daging
30 min