Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
4 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Lemon Curd and Nectarine Tart (TM5)
Brak ocen
Pink Coconut Kisses
1 godz. 20 min
Blitva
35 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Colourful Quinoa Salad
40 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min