Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
4 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Wine Fish Fillet
Brak ocen
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Swiss Rösti
9 godz.
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 godz. 50 min