Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
4 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lemon Ginger Sour
15 min
Shrimp Aguachile
15 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14 godz. 15 min
Octopus and Potato Salad
40 min
Vegan Summer Rolls
35 min
Seafood Pozole
1 godz. 15 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Pasta with leek and ajvar
30 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min