Urządzenia i Akcesoria
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
fresh jalapeño chilli halved1
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
brown sugar10 g
-
fish sauce10 g
-
mirin15 g
-
olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
796.8 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
1151.7 kJ /
275.3 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic Soup Purée
Brak ocen
Coconut and Coriander Chutney
5 min
Spiralized Cucumber Acar
Brak ocen
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Stir-fry Chayote
25 min
Citrus Oil
50 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Brak ocen
Plain Yoghurt in Varoma
12 godz.
Creamy Mushroom Soup
20 min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 min
Walnut Bread
2 godz. 45 min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min