Urządzenia i Akcesoria
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
fresh jalapeño chilli halved1
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
brown sugar10 g
-
fish sauce10 g
-
mirin15 g
-
olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
796.8 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
1151.7 kJ /
275.3 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Brak ocen
Rosé Cream Puff Pastry
3 godz. 30 min
Gnocchi with Courgettes
20 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Brak ocen
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 godz.
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 min
Hot and sour soup
20 min
Miso Ramen
30 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Teriyaki Marinade
15 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min