Urządzenia i Akcesoria
Batata gratinada
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 doses
Składniki
-
batata descascada e cortada em pedaços que caibam no bocal da mandolina Bimby®1200 g
-
queijo Gruyère cortado em pedaços (3 cm aprox.)100 g
-
alho1 dente de
-
natas, min 30% de gordura400 - 500 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta preta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
410.6 mg
Białko
8 g
Kalorie
1523.5 kJ /
364.1 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Molho barbecue
20 min
Ovos coreanos marinados
30 min
Rösti bearnês
40 min
Batata gratinada -TM5
1 godz. 10 min
Alho (Modo descascar)
5 min
Quiche de cebola
1 godz. 10 min
Loiramisu
10 min
Puré de batata (Modo descascar)
35 min
Sopa de feijão com batata e chouriço
35 min
Licor de canela e piri-piri
360 godz.
Mac and cheese
45 min
Filetes de peixe com batata gratinada
1 godz. 10 min