Chuletas de cordero con salsa de hierbas (Al vacío)

Chuletas de cordero con salsa de hierbas (Al vacío)

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
2 raciones

Składniki

Salsa de hierbas
  • 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte de tallo)
  • 5 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
  • 1 limón
  • ½ cucharadita de sal
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Chuletas de cordero al vacío
  • 1850 g de agua
  • 8 chuletas de cordero
  • 2 ramitas de romero fresco
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 chorritos de aceite de oliva
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 30 g de zumo de limón

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 1458 kcal / 6099 kJ
Białko 126.5 g
Tłuszcz 100.1 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 33.7 g
Sód 2977.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...