Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g unsalted butter, plus extra to grease
- 30 g Parmesan cheese, cubed
- 175 g cream 30%-40% M.F.
- 60 g onions, cut into pieces
- 1 bay leaf, dried
- ½ tsp nutmeg, ground
- 6 black peppercorns
- 1 tsp salt
- 3 eggs, large
- 30 g all purpose white flour
- 1 tbsp chives, fresh, chopped
- ¼ tsp white pepper, ground
- 115 g goat's cheese, peppered, divided (85 g, in pieces, 30 g crumbled)
- water, boiling
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1471.3 kJ / 351.7 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.6 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 882.5 mg
Alternatywne przepisy
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
Brak ocen
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Cultured Butter
12u. 15min
Confit garlic
15min
Apple Pâtes de Fruits
6h 15min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Beef Wellington (Ben) Metric
10h 10 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2h
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min