Urządzenia i Akcesoria
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)4
-
lemon juice only1
-
brown sugar20 g
-
vanilla extract2 tsp
-
fresh blackberries200 g
-
milk300 g
-
single cream200 g
-
caster sugar75 g
-
egg yolks from medium eggs3
-
brioche slices, stale8
-
rum1 Tbsp
-
unsalted butter50 g
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
3138 kJ /
750 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
87 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Meringue Topped Mince Pies
55 min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 godz. 15 min
Half-sphere Vanilla Caramel
6 godz. 25 min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 godz. 40 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50 min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15 godz. 15 min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55 min
Sweet Pastry Tartlets
1 godz. 45 min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 godz. 45 min