Urządzenia i Akcesoria
Zalm mozaïek
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
6 porties
Składniki
-
zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang500 g
-
fijn zeezout2 tl
-
water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)10 g
-
water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (ca. ½ citroen) (zie Tip)vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)30 g
-
koud water om het koken te stoppen2000 g
-
framboos50 g
-
kaviaar (zwart)20 g
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
zeezoutvlokken1 tl
-
aalbes50 g
-
microgreens10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1202.4 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
812.4 kJ /
194.2 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kerst menu
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 godz. 10 min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Brak ocen
Vitello tonnato
13 godz.
Hazelnootbavarois
6 godz. 40 min
Mosselen met Frietjes
45 min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 godz. 25 min
Blue Hawaii
Brak ocen
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Bearnaisesaus
20 min