Urządzenia i Akcesoria
Artischocken-Tomaten-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Artischockenherzen aus dem Glas, abgetropft, geviertelt (ca. 150 g)6 - 8
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, halbiert100 g
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Zitronensaft15 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
387 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oliven-Paté
5 min
Paprika-Feta-Creme
10 min
Thunfisch-Tapenade
5 min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20 min
Tomaten mit Tabbouleh
50 min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2 godz.
Bruschetta mit Olivencreme
5 min
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 min
Paprikacreme
30 min
Auberginen-Dip
50 min
Auberginenpüree
30 min
Auberginencreme "Orient"
2 godz.