Pizza al caprino e peperone crusco
TM6 TM5

Pizza al caprino e peperone crusco

4.3 (6 ocen)

Składniki

  • 380 g di acqua
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 4 g di lievito di birra disidratato
  • 12 g di miele
    lub 12 g di malto d'orzo
  • 250 g di farina manitoba
  • 400 g di farina tipo 00
  • 12 g di sale
  • 120 - 160 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 400 g di mozzarella a dadini
  • 200 g di caprino
  • 20 g peperone crusco, sbriciolato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
4498.8 kJ / 1075.3 kcal
Białko
50.5 g
Węglowodany
129 g
Tłuszcz
43.3 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Błonnik
4.9 g
Sód
2537.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy