Crostata ibisco e lamponi

Crostata ibisco e lamponi

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 porzioni

Składniki

  • di semi misti
    30 g
  • di muesli croccante
    200 g
  • di datteri denocciolati
    80 g
  • di burro tagliato a pezzi
    50 g
  • di acqua
    120 g
  • di fiori di ibisco secchi
    2 cucchiai
  • di lamponi + q.b. per guarnire
    350 g
  • di miele (opcjonalnie)
    30 - 40 g
    30 - 40 g di stevia
  • di agar-agar in polvere
    10 g
  • di latte di cocco, in barattolo
    150 g
  • mentuccia q.b. per guarnire
  • frutti rossi misti freschi q.b. per guarnire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 237.7 kcal / 994.4 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 37.4 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 73.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...