Crostata ibisco e lamponi
TM6

Crostata ibisco e lamponi

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 30 g di semi misti
  • 200 g di muesli, croccante
  • 80 g di datteri denocciolati
  • 50 g di burro, tagliato a pezzi
  • 120 g di acqua
  • 2 cucchiai di fiori di ibisco secchi
  • 350 g di lamponi + q.b. per guarnire
  • 30 - 40 g di miele
    lub 30 - 40 g di stevia
  • 10 g di agar-agar in polvere
  • 150 g di latte di cocco, in barattolo
  • mentuccia q.b. per guarnire
  • frutti rossi misti freschi q.b. per guarnire

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
994.4 kJ / 237.7 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
37.4 g
Tłuszcz
10.5 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Błonnik
6.4 g
Sód
73.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy